Realworks Data Publicatie op makelaarswebsite

1. Makelaar kan in CRM Realworks de publicatie zelf aanzetten. Dit kan bij Webdiensten --> Website beheer en daarna tabblad 'Instellingen' doen.
    Daar staat de optie "Activeer HelpMee op uw website 3.0".
    Dit moet op 'Ja' worden gezet.
    Helemaal bovenaan rechts staat 'bewaar'.
    Nadat hierop is geklikt, zijn alle instellingen opgeslagen.

Onderstaande acties zijn voor Moving Digital:

1. Op de overzichtspagina van de makelaar in de admin zet je de “Controle externe levering (API/iFrame)” op
    1. Automatisch (aanbevolen)
    2. “Door KijkMijnHuis”
    3. Of als de makelaar zelf content wil goedkeuren kan de instelling op “handmatig”

2. Wij moeten in admin bij contentpartners de “Realworks” API aanzetten

3. Wanneer alle stappen zijn doorlopen kan er via de makelaarswebsite worden bekeken of de content op de website getoond wordt. Dit is uiteraard niet bij elk object het geval; dit is afhankelijk van de verkoper en hoe hij/zij de HelpMee content heeft ingevuld.