E-mail ontvangen bij automatische ads

U kunt een notificatie binnenkrijgen voor elke gestarte automatische campagnes.

Het e-mailverkeer hiervoor noemen we de 'adverteren digest'.

Via onderstaande stappen kunt u aangeven of en hoe vaak u deze digest wilt ontvangen.

- Klik binnen uw account op het 'poppetjessymbool' aan de rechterkant

- Scrol naar beneden; klik bij 'Notificaties' op 'bewerken'.

- Kies bij 'E-mail frequentie adverteren digest' voor de gewenste dagen waarop u de digestmail wilt ontvangen. Kies voor opslaan; de instellingen zijn aangepast.
Let op: indien u per gestarte automatische campagne een mail wenst, kan er het beste voor vinkjes bij ma t/m zo worden gekozen, omdat een automatische campagne automatisch zal starten max. 48 uur nadat een woning is afgemeld (en daarom op zeer verschillende dagen online zal komen te staan; dus ook op verschillende dagen een mail zal triggeren).