API koppeling in Realworks CRM invoeren

Let op: onderstaande handelingen gelden alleen nadat er met Moving Digital contact is geweest over het instellen van een API-koppeling en het tonen van content op uw website.

Voor het tonen van content op uw (Realworks) website kunnen de volgende stappen worden genomen:

Bij Webdiensten gaat u naar 'Website beheer' en naar tabblad 'Instellingen'. U zet daar het de instelling 'Activeer HelpMee op uw website' op 'Ja'.
Helemaal bovenaan links staat 'bewaar'. Nadat daarop geklikt is, staan de instellingen aan uw kant gereed.

Nadat alle instellingen bij Moving Digital juist staan zou de content op de website getoond moeten worden.