URL wijzigen voor een object

- Log in uw account omgeving in

- Klik links op het kopje 'Verkoop/verhuur' en zoek via de zoekbalkfunctie de naam van gewenst te bekijken object in

- Wanneer u het object heeft gevonden, klikt u op 'Bekijk'
U komt nu op de objectinformatie van betreffende woning uit.

- Klik binnen het kader 'Object informatie' op 'Bewerken'

- De optie voor het aanpassen van een URL staat onderaan vermeld.
Verwijder de ingevulde link en plak de correcte website link, incl. http://
(dit moet uiteraard de pagina zijn op uw makelaarswebsite, die verwijst naar het betreffende object)

Let op:
voer de gehele URL in (de website link die u bovenin uw browser vindt) in de daarvoor bestemde invoerbalk. Test voor de zekerheid altijd even of de link juist is ingevoerd, door de 'Test link' optie aan de rechterkant aan te klikken.

- Klik op 'Opslaan'; de nieuwe link is nu in het systeem doorgevoerd.