Uw wachtwoord wijzigen

- Kies binnen uw account voor uw profiel (poppetjessymbool, rechts bovenaan)

- Kies daarna voor 'Ga naar profiel instellingen'.

- Scrol vervolgens naar beneden en kies voor de optie 'bewerken' bij 'Wachtwoord veranderen'

- Voer uw oude wachtwoord in en geef aan welk wachtwoord u als nieuwe wachtwoord wilt hebben. Vergeet niet op 'Opslaan' te klikken!

Oude wachtwoord vergeten? Kies dan voor de optie 'wachtwoord vergeten' binnen het venster voor 'wachtwoord veranderen'