Uw wachtwoord wijzigen

Stap 1:  Kies binnen de account voor het poppetjessymbool, rechts bovenaan (profielinstellingen).

Stap 2: Kies daarna voor 'Ga naar profiel instellingen'.

Stap 3: Scrol vervolgens naar beneden en kies voor de optie 'bewerken' bij 'Wachtwoord veranderen'

Stap 4: Voer uw oude wachtwoord in en geef aan welk wachtwoord u als nieuwe wachtwoord wilt hebben. Vergeet niet op 'Opslaan' te klikken!

Stap 5: Oude wachtwoord vergeten? Kies dan voor de optie 'wachtwoord vergeten' binnen het venster voor 'wachtwoord veranderen'