Video verwijderen van ons HelpMee kanaal

Bekijk altijd via makelaardij of hun youtube instelling gekoppeld staat op ons kanaal
(via Admin --> makelaardij --> tabblad 'Youtube').
Zo niet, bekijk dan of betreffend filmpje (vraag youtube URL aan makelaar of zo) op ons kanaal of dat van makelaar staat. Indien op kanaal van makelaar/groep; makelaardij kan dit zelf verwijderen, wij gaan hier niet over. Ook niet (meer) voor ERA. Ze kunnen intern navragen wij bij hen het groepskanaal bijv. beheert.

- Vraag inloggegevens van ons kanaal aan Britt/Marjolein (of laat hen het filmpje verwijderen).

- Ga na inloggen naar 'Creator studio' (rechts bovenin).

- Ga links naar 'Videobeheer' en zoek in de zoekbalk rechts op betreffend adres.
Soms wordt het filmpje niet gevonden wanneer je op straatnaam zoekt, probeer het dan met de postcode. Heeft de makelaar deze niet opgegeven? Zelf even opzoeken via Googlen op 'Adres X, makelaardij Y, youtube' --> krijg je vanzelf het filmpje, kan je direct checken of het via ons kanaal is geplaatst en er staat vaak ook een postcode bij.

Of google op adres + makelaardij + verkocht oid. Zijn vaak filmpjes van vóór 2018, dus grote kans dat die niet meer op website van makelaar staan, maar wel ergonnnnsss.