Waar vind ik terug wat mijn verkopers toevoegen?

Het is natuurlijk leuk om te kunnen bekijken wat uw verkopers aan content toevoegen op de HelpMee pagina's. Naast het bekijken van iedere HelpMee pagina afzonderlijk (hoe dit werkt, staat uitgelegd in artikel: HelpMee pagina bekijken), is er ook één duidelijk overzicht op uw makelaarsdashboard te vinden. U volgt hiervoor de volgende stappen:

Stap 1: na inloggen in HelpMee gaat u naar het kopje 'Verkoop/verhuur'

Stap 2: Klik daarna op 'Goed- of afkeuren'.

Stap 3: Een keuzemenu met 4 blokken wordt getoond. Klik desgewenst op 'Ga naar...' voor het inzien van door de verkoper toegevoegde media, anekdotes, kenmerken of voorzieningen.
In onderstaand voorbeeld bekijken we de anekdotes:

Stap 4: Uiteraard hoeft er niets daadwerkelijk goed- of afgekeurd te worden, wel kunt u in deze lijst bijvoorbeeld soortgelijke anekdotes tegenkomen als onderstaand staan vermeld:

Mocht u hierover vragen hebben, dan kunt u altijd even telefonisch contact met ons opnemen via 015 202 30 32.