Hoe werkt de KMH Verhuisservice?

Hieronder wordt stap voor stap uitgelegd hoe de KMH Verhuisservice werkt.

Stap 1

U gaat via internet naar https://vhs.kijkmijnhuis.nl/

Stap 2

Wanneer u op deze pagina bent, klikt u op volgende

Stap 3

U komt op onderstaande pagina terecht. Hier vult u uw verhuisdatum in. Wanneer u klikt op het agenda icoontje, kunt u de datum kiezen. Ook kunt u zelf de datum in het invulveld invullen (Let op: DD-MM-JJJJ) Deze datum moet de datum van vandaag zijn, of een datum in de toekomst.

Vervolgens vult u uw naam en toenaam in, evenals uw e-mailadres.

Zorg ervoor dat het vinkje AAN staat, anders kunt u niet verder.

Stap 4

In deze stap vult u uw huidige en nieuwe adres toe.

U hoeft hier geen straatnaam in te vullen! Doe het zo:

Postcode Huisnummer

Toevoeging

(indien van toepassing)

Uw straatnaam en plaatsnaam worden hier automatisch bij gezocht en zijn zichtbaar onder de invulvelden.

Wordt uw adres niet gevonden?

N.B. Indien u voor bepaalde tijd op een tijdelijk adres woont, kunt u zo lang gebruik maken van een doorstuurservice.

Stap 5

In deze stap kiest u met hoeveel personen u verhuist. Sleep het blauwe rondje over de lijn tot u bij het juiste aantal komt.

Stap 6

Vul op dit scherm de gegevens van de verhuizer(s) in. Bent u in de vorige stap nog iemand vergeten? Geen probleem! U kunt alsnog personen toevoegen aan uw verhuizing.

Stap 7

In deze stap selecteert u bedrijven voor u en/of uw medeverhuizers. Voor meer informatie over het selecteren van bedrijven, klik dan hier.

Stap 8

Om u te helpen zodat u niets vergeet, komt u op het volgende scherm. Hier staan alle belangrijke categorieën nog een keer op een rij. Indien u zeker weet dat u in deze categorie alles heeft geselecteerd wat u nodig heeft, vinkt u het vinkje uit.

Stap 9

Wanneer u op afronden heeft geklikt, ziet u een overzicht van de door u geselecteerde bedrijven, zoals hieronder weergegeven. Bovenaan ziet u alle bedrijven die gratis worden geïnformeerd. Hier heeft u ook de mogelijkheid om de overige brieven door ons te laten sturen (à €0,99 per brief), of dat u het 'zelf wilt doen'.

In geval dat u de brieven zelf wilt versturen, kunt u na afronden van het proces de brieven downloaden, zelf uitprinten en op de brievenbus doen. Deze optie is kosteloos (m.u.v. identificatiekosten)

Onderaan de pagina ziet u de prijs van alle te versturen brieven (voor alle medeverhuizers bij elkaar) en de administratiekosten (à €5 per persoon). Daaronder wordt u gevraagd een telefoonnummer toe te voegen.

Om verder te gaan dient u de voorwaarden te accepteren door middel van het aanzetten van het vinkje.

Klik vervolgens op afronden.

Stap 10

Na het afronden komt u op de betaalpagina. Controleer uw naam en selecteer de bank waarmee u het bedrag via iDEAL wilt overmaken. Het is belangrijk dat u betaalt met uw eigen rekening. Wij controleren de naam van de rekeninghouder met die van de verhuizer, om er zeker van te zijn dat er geen sprake van fraude is.

Als hoofdverhuizer betaalt u uw administratiekosten + alle brieven. Uw medeverhuizers van 18 jaar en ouder dienen zich ook te identificeren op dezelfde wijze. Zij betalen alleen de administratiekosten.

Wat moet ik doen als ik geen internetbankieren (iDEAL) heb?

Ik regel de verhuizing voor iemand anders, wat nu?

Stap 11

Na betaling vragen wij u om nog 3 stappen te voldoen om uw verhuizing af te ronden. Deze stappen zijn verplicht om uw verhuisbrieven te laten versturen.

.

Na afronden van deze stappen worden uw brieven verstuurd naar de betreffende bedrijven die u heeft geselecteerd.