Verwijderen/afmelden

Wilt u zich afmelden voor HelpMee of uw account verwijderen? Log dan in via http://helpmee.nl/dashboard/login en volg onderstaande stappen.

Stap 1:

Ga rechts bovenin uw scherm naar het poppetje om de profielinstellingen te openen van uw account.

Stap 2:

Klik vervolgens op "Uitschrijven". Dat kan zowel via de button in de witte balk, als via de menu optie.

Stap 3:

Klik op "Uitschrijven".

Stap 4:

Vink het vakje aan om aan te geven dat u zeker weet dat u zich uit wilt schrijven en klik vervolgens op "Bevestigen".