Uw Diorama account verwijderen/afmelden

Wilt u zich afmelden voor Diorama (HelpMee) of uw account verwijderen? Log dan in via http://helpmee.nl/dashboard/login en volg onderstaande stappen.

Stap 1: Ga rechts bovenin uw scherm naar het poppetje om de profielinstellingen te openen van uw account.

Stap 2: Klik vervolgens op "Uitschrijven". Dat kan zowel via de button in de witte balk, als via de menu optie.

Stap 3:  Kies de optie die bij u van toepassing is.

Stap 4: Vink het vakje aan om aan te geven dat u zeker weet dat u zich uit wilt schrijven en klik vervolgens op "Bevestigen", indien u zich met zekerheid wilt uitschrijven. Deze actie is onomkeerbaar.

Stap 5: Indien u de melding te zien krijgt 'De promotie is gestopt' bent u volledig uitgeschreven voor het gebruik van Diorama.