Wat is de KMH Verhuisservice?

Wanneer u verhuist, komt daar veel bij kijken. Naast het verhuizen van alle meubels en spullen, moet uw post ook naar uw nieuwe adres. Dit is vaak heel veel uitzoekwerk, waar veel tijd in gaat zitten.

Bekijk hier onze video over de KMH Verhuisservice.

Met de KMH Verhuisservice informeert u alle voor u relevante bedrijven op een eenvoudige manier over uw (aanstaande) verhuizing.

We helpen u bij de selectie zodat u geen bedrijven vergeet en u krijgt terugkoppeling over de voortgang van uw verhuizing. Geen gedoe meer met inloggen op verschillende mijn omgevingen of het risico dat u bedrijven vergeet, maar één website waarbij u al uw bedrijven kan selecteren en in één keer kan informeren over uw verhuizing. Dit scheelt u enorm veel tijd en uitzoekwerk.

Wanneer u alle bedrijven heeft geselecteerd en het proces heeft doorlopen versturen wij voor u de verhuisbrieven. U kunt de voortgang hiervan volgen in uw dashboard.

Wilt u uw post doorsturen? Klik dan hier voor meer informatie.

Wilt u gebruik maken van de KMH Verhuisservice?

Direct starten!