Facebook access

Grant Access to KMH Ads

Stap 1

Wanneer u bent ingelogd op de Facebook bedrijfspagina, klikt u rechts bovenaan het scherm op 'instellingen'.
Kies daarna in het menu links voor 'Pagina rollen' (of: page roles).

https://www.facebook.com/Verhuizen/settings/?tab=admin_roles

Stap 2

Daar staat een verzoek van KMH Ads, klik op 'Reageer op verzoek'/Respond to Request.

Stap 3

De gevraagde rechten worden getoond, kies voor: 'Geef KMH toegang tot mijn pagina'/Give KMH Ads access to my Page.  Uiteraard kunnen wij verder geen zaken op jullie pagina inzien/aanpassen. De koppeling is alleen nodig zodat advertenties vanuit de makelaardij op Facebook gezet kunnen worden.

Op de melding kan alleen worden gereageerd door beheerders van de Facebook pagina. Wordt de melding niet getoond? Dan heeft u waarschijnlijk geen beheerdersrol op uw bedrijfspagina. Deze dient eerst te worden toegekend of de beheerder (admin) dient op het verzoek te reageren.
Vanuit Facebook wordt er ter verificatie om de inlognaam van de beheerder gevraagd (zijn/haar bij Facebook geregisteerde e-mailadres en Facebook wachtwoord). Dit is puur ter controle vanuit Facebook, of de juiste persoon gegevens op uw bedrijfspagina goedkeurt.

Stap 4

Dubbele verificatie: (Keur verzoek goed)

Stap 5

Nadat de aanvraag goedgekeurd is zal deze in het overzicht van Pending Agency Requests getoond worden. Het is noodzaak om deze instellingen op te slaan. Druk daarom op save.

Stap 6

Voor het opslaan van deze stap is een wachtwoord vereist.

Stap 7

De wijzigingen zijn opgeslagen.

Stap 8

Wanneer alles succesvol is geweest staat er onder het kopje Agencies de KMH Ads app.