Downloaden YouTube video

De Youtube slideshow video's die wij voor elk object automatisch genereren kunt u als makelaar ook bij ons downloaden voor b.v. het gebruik op Funda.

Het downloaden van een YouTube video kunt u als volgt doen:

1.) Log in op helpmee.nl en kies ga naar het klantenoverzicht:

2.) Kies het object waarvan u de YouTube video wil downloaden:

3.) Scroll naar beneden en kies voor "Download video":

De YouTube video wordt nu in ons systeem aangemaakt en naar u toe gemaild (dit kan tot 24 uur duren, afhankelijk van de drukte). De YouTube download link in de door u ontvangen mail is 7 dagen geldig. Wanneer de link verlopen is dan kun u via de download button in de makelaars omgeving de YouTube video opnieuw aanvragen.

Let op: de slideshowvideo's zijn bedoeld als materiaal om online te vertonen. Niet elke pc heeft een standaard afspeelprogramma dat het gedownloade bestandstype ondersteund. Het kan dus zijn dat er bij het afspelen een zwart scherm wordt getoond. Om die reden raden wij VLC player aan, voor het afspelen van de gedownloade video.
Wanneer het bestand echter aan een andere website, zoals Funda, wordt toegevoegd, zal de video normaal beschikbaar zijn.