Voorbeeld API implementatie ERA

Introductie

Om een indruk te krijgen van de mogelijkheden van het gebruik van de API van HelpMee, hebben we hieronder een verzameling van schermen geplaatst.

Op basis van de gegevens die bij HelpMee bekend zijn, bestaan er 3 variaties

1. Een HelpMee site is actief en heeft user generated content
  2. Een HelpMee site is actief en heeft nog geen user generated content
  3. Een HelpMee site is nog niet actief

Voor een gedetailleerde indruk, inclusief toelichting, download en bekijk de powerpoint: HelpMee_ERA_implementatie.pptx

Voorbeeld object pagina met user generated content

Voorbeeld object pagina zonder user generated content

Voorbeeld object pagina zonder actieve HelpMee site