Onderdelen van HelpMee publiceren op uw eigen website

Introductie

Het is mogelijk om onderdelen van HelpMee te publiceren op uw eigen website. Hiervoor kunt u gebruik maken van een iFrame of de API koppeling. De bewoner krijgt van deelnemers informatie binnen waarbij de bewoner ook bepaalt of deze informatie zichtbaar is.

Publiceren met een iFrame

Met de iFrame laadt u onze gegevens in vanaf een externe locatie (helpmee.nl). Het voordeel van de iFrame is dat het erg eenvoudig is om op uw website te plaatsen. Het nadeel is dat deze gegevens niet worden geïndexeerd door zoekmachines en u bent afhankelijk van de vormgeving en indeling van HelpMee.

» Meer informatie over het gebruik van het iFrame (opent in nieuw venster)

Publiceren met een API koppeling

Met de API kunt u alle informatie inladen en naar eigen wens plaatsen, indelen en vormgeven op uw eigen website. U bent niet afhankelijk van de vormgeving van HelpMee. De gegevens die u ontvangt van HelpMee worden geïndexeerd door zoekmachines alsof het uw eigen content is. Het enige nadeel is dat u of uw webbouwer over voldoende kennis moet beschikken om het te kunnen implementeren.

» Meer informatie over het gebruik van de API koppeling (opent in nieuw venster)