Hoe kan ik inloggen in HelpMee?

Wanneer u voor het eerst gebruik maakt van HelpMee, versturen wij altijd een automatisch gegenereerde uitnodigingsmail. Via de link in de e-mail logt u direct in de account in. U kunt daarna echter altijd via onze website inloggen in de account; daarvoor dient een wachtwoord te zijn aangemaakt. Zie daarvoor het artikel: Wachtwoord instellen.

Om in te loggen via onze website gaat u naar: https://web.kijkmijnhuis.nl/
Kies rechtsboven voor inloggen.
Een nieuw venster wordt geopend; kies voor de middelste optie en klik op 'Inloggen voor makelaars'

U heeft vervolgens 3 inlogopties:
1. Vul uw gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in.
2. Inloggen met Facebook.
3. Inloggen met Google Plus.

Mocht u hier niet uit komen, neem dan gerust even contact met ons op via tel.: 015 - 202 30 32.