Ik kan het bedrijf dat ik zoek niet vinden in jullie zoekresultaten. Wat nu?

Wanneer u bij het selecteren van bedrijven een bedrijf niet kunt vinden, is dit geen probleem. U kunt een bedrijf namelijk gemakkelijk zelf toevoegen aan de KMH Verhuisservice database.

Zoals te zien in onderstaande afbeelding, kunt u op 'bedrijf toevoegen' klikken. Vervolgens kunt u de naam en adresgegevens van het bedrijf toevoegen en deze opslaan. De verhuisbrief wordt verstuurd naar het adres dat u invoert, let er dus goed op dat dit adres juist is.

Wanneer het bedrijf dat u zoekt wel in onze database staat, zal het bedrijf alsnog op dit scherm naar voren komen in de resultaten.