Hoe kan ik de volgorde veranderen?

Het kan zo zijn dat u de volgorde van de voorgeselecteerde scènes wilt veranderen.  Dit is dan ook heel gemakkelijk. Stel, u wilt dat in uw video eerst de omgeving wordt getoond, voordat de voorkant van uw woning in beeld komt.

In dit geval houdt u de scène die u wilt verplaatsen lang ingedrukt en sleept u deze naar de gewenste positie. Daarna laat u deze los, waarna de scène op de juiste plaats staat.

Wanneer u daarna op de startbutton drukt, ziet u de scènes ook in de nieuwe volgorde verschijnen, met in de linker bovenhoek het nummer van de scène. Vergeet niet bij elke scène op opslaan te klikken.