Wat beheer ik allemaal op mijn dashboard?

Op uw dashboard beheert u de volgende functionaliteiten:

1. Taken
Dit zijn uw openstaande taken. Een voorbeeld van een taak is het compleet maken van uw profiel, zodat alle juiste gegevens bij ons bekend zijn.

2. Statistieken
Statistieken over onder andere geactiveerde klanten, de effectiviteit van de software koppeling en het totale aantal views, clicks en shares.

3. Aandacht vereist
Dit zijn objecten waarbij, logischerwijze, uw aandacht voor nodig is. Het kan zijn dat gegevens nog ontbreken van uw opdrachtgever, bijvoorbeeld een e-mailadres.

4. Klanten
Een overzicht van uw klanten.

5. Promotie toevoegen
Hier kunt u handmatig een klant aanmelden.