Hoe kan ik mijn logo aanpassen?

- Via de instellingen (het tandwielsymbool) komt u op het kopje ‘Profiel’ uit.

- Scroll naar beneden voor de optie van het aanpassen van het logo rechts onderin en klik op 'Bewerken'.

- Nadat u via het nieuwe logo heeft geüpload, klikt u op 'Opslaan' om de üpload te voltooien.

- Ook de huisstijl kleuren (links) zijn aan te passen; wij houden in principe de kleuren van uw website aan, maar wellicht zijn andere kleuren gewenst. Neem dan gerust contact met ons op!