Hoe kan ik handmatig een object toevoegen?

Indien een woning niet via de koppeling wordt ingeladen, is er een mogelijkheid om het object handmatig toe te voegen. Er gaat echter soms wat tijd overheen voordat wij een pand kunnen inladen; wellicht dat het pand pas 24 uur na invoer in uw CRM-systeen in de HelpMee account komt te staan. Neem daarom voor de zekerheid even telefonisch contact met ons op (015 202 30 32), alvorens u een pand handmatig invoert.

Stap 1:
na inloggen in uw HelpMee account klikt u links onderin op de optie ‘Promotie toevoegen’.

Stap 2: Hier selecteert u of de klant een koper/huurder of verkoper/verhuurder is. Na het invullen van de klantgegevens, de objectinformatie en het toevoegen van media (zoals foto's van het object) wordt het object toegevoegd. Let op: wanneer u een pand handmatig toevoegt, kan er geen Slim Adverteren campagne voor worden gedraaid. Indien u ook gebruik maakt van deze adverterenmodule, neem ook dan even contact met ons op.