Hoe kan ik handmatig een object toevoegen?

Indien een woning niet via de koppeling wordt ingeladen, is er een mogelijkheid om het object handmatig toe te voegen. Er gaat echter soms wat tijd overheen voordat wij een pand kunnen inladen; wellicht dat het pand pas 24 uur na invoer in uw CRM-systeen in de HelpMee account komt te staan. Neem daarom voor de zekerheid even telefonisch contact met ons op (015 202 30 32), alvorens u een pand handmatig invoert.

Stap 1:
na inloggen in uw HelpMee account klikt u links onderin op de optie ‘Promotie toevoegen’.

Stap 2: Hier selecteert u of de klant een koper/huurder of verkoper/verhuurder is. Na het invullen van de klantgegevens, de objectinformatie en het toevoegen van media (zoals foto's van het object) wordt het object toegevoegd.

Ook kan hierbij gekozen worden voor een invoer zonder postcode, indien deze nog niet bekend is.

Let op: wanneer u een pand handmatig toevoegt, kan er een Slim Adverteren campagne worden gedraaid indien u gebruik maakt van deze module, echter zonder werkzame meetpixel. Neem voor vragen hierover altijd even contact met ons op.

Voor het starten van een campagne bij een handmatig toegevoegd pand, doorloopt u de volgende stappen:

- na de invoer van het object, kan het object gevonden worden bij 'Verkoop/Verhuur' in HelpMee

- klik bij betreffend gewenst pand op 'Bekijk'

- scrol omlaag en klik op de 'Start campagne' button; het previewvenster voor het opmaken van een campagne verschijnt

Kijk voor overige vragen over het Slim Adverteren ook op:
Slim Adverteren Helpdesk