Ik wil een koper afmelden voor KMH Wonen, hoe werkt dit?

Na inloggen in de HelpMee account, staat aan de linkerkant onder andere het kopje 'Koop/huur'.

Hier staan de objecten en betreffende kopergegevens tussen, welke wij door middel van de koppeling vanuit uw CRM-systeem hebben verkregen.

- Klik op 'Koop/huur'.

- Zoek het af te melden object op en klikt bij dit object op 'bekijk'.

- De objectinformatie wordt nu getoond. Rechts bovenin is een paarse button voor 'Afmelden'.
Wanneer er op deze knop wordt gedrukt, verschijnt er nog een extra venster (zie onderstaand). Klik op 'Archiveren'; het object (en dus de kopers van de woning) zijn nu voor KMH Wonen gearchiveerd en zullen geen uitnodigingsmailtjes (meer) ontvangen.