Hoe voeg ik een collega als contactpersoon toe?

Wanneer u via het 'tandwiel' rechts bovenaan het scherm naar het kopje 'Contacten’ kunt u een contactpersoon toevoegen.

Houd er rekening mee dat elk contact een verschillend e-mailadres moet hebben, omdat het e-mailadres functioneert als inlognaam. Twee verschillende medewerkers kunnen dus niet hetzelfde info-adres gebruiken als inlognaam. Uiteraard kan er wel een account worden aangemaakt waarvan u de gegevens (inlognaam + aangemaakt wachtwoord) met meerdere medewerkers op kantoor deelt.