Hoe lang duurt het voordat wijzigingen binnen een object doorkomen, zoals de prijs of nieuwe foto’s?

De import van objecten vanuit de koppeling met uw CRM-systeem draait bij ons eenmaal per dag (en meestal na 23:00 's avonds). Vandaar dat de wijzigingen een dag vertraging kunnen hebben. Het cookiessysteem van onder andere Facebook heeft ook een kleine vertraging. Wijzigingen zullen daarom niet altijd direct op social media worden weergegeven.