Hoe wordt er vanaf de HelpMee promotiepagina doorgelinkt naar mijn website?

Vanuit elke promotiepagina van HelpMee wordt een verwijzing naar uw website gemaakt. Uw logo staat tussen de foto´s. Daarnaast wordt informatie over uw makelaardij onderaan de promotiepagina's getoond en kan er geklikt worden op 'Meer info'; deze button linkt naar uw website.

U kunt de promotiepagina's van de verkopers bekijken na inloggen in uw makelaars HelpMee account.
- Ga daarna naar 'Verkoop/verhuur'; bij alle actieve HelpMee gebruikers staat rechts onderin een vinkje getoond en de melding actief staat dan in deze lijst ook onder betreffend object.

- Bij 'Object informatie' staat ook een subkopje met 'Link naar promotie'. Wanneer u daarop klikt verschijnt de promotiepagina van betreffende verkoper in een nieuw tabblad.

Voorbeeld verwijzing naar makelaardij onderaan HelpMee promotiepagina. In dit voorbeeld is de makelaardij 'KijkMijnHuis':