Bedrijven selecteren: de knop "Volgende" werkt niet?

Stap 1

Wanneer u een bedrijf heeft opgezocht dat u graag wilt informeren over uw verhuizing, klikt u op toevoegen. Vervolgens verschijnt rechts in uw scherm uw naam en eventueel die van uw medeverhuizers.

Stap 2

Om het bedrijf daadwerkelijk te selecteren klikt u op het plusje achter iedere naam voor wie u de verhuizing voor dit specifieke bedrijf wilt doorgeven. Bent u bijvoorbeeld de abonnee op een automagazine, dan selecteert u alleen uzelf. Wanneer het gaat om een inschrijving bij een school, dan kunt u bijvoorbeeld de namen van de kinderen selecteren. Deze worden groen.

Stap 3

Herhaal dit voor ieder bedrijf dat u wilt selecteren. Achter de namen verschijnt een getal dat correspondeert met het aantal geselecteerde bedrijven. Wanneer u dit aanklikt, ziet u in de middelste kolom welke bedrijven voor die persoon geselecteerd zijn.