Hoe knip ik video's?

Na het maken van uw video kunt u een voorbeeld bekijken. Indien u niet helemaal tevreden bent, kunt u het gewoon opnieuw proberen.

Is de video wel goed, maar vindt u bijvoorbeeld de eerste 2 seconden te schokkerig? Geen probleem, u kunt dit heel gemakkelijk oplossen, zonder dat u een geheel nieuwe video hoeft te maken.

Door op het schaartje te drukken in het beeld, kunt u stukjes van uw video verwijderen, zodat de eindvideo zo soepel mogelijk verloopt.

Wanneer u op het schaartje heeft gedrukt komt het volgende in beeld. U kunt de blauwe schaartjes overal in uw video plaatsen. Het gebied tussen deze schaartjes blijft bewaard. Dit gebied is aangegeven met een blauwe lijn onder in uw scherm. Al het filmmateriaal dat hierbuiten valt wordt verwijderd. Voordat u uw bewerking opslaat, kunt op de play knop drukken om te testen of u genoeg (of misschien te veel) van uw video heeft geknipt.