Hoe pas ik de klantenrapportage aan?

De klantenrapportage verschijnt standaard in de huisstijlkleuren welke voor uw makelaardij zijn ingesteld in de HelpMee account.

U kunt deze rapportage echter personaliseren. Zo zijn de titels en subtitels aan te passen, evenals de achtergrondfoto en de eventuele makelaar infopagina.

De klantenrapportage bestaat uit een drie- of viertal pagina's:
Pagina 1 is het voorblad; hier is te zien hoe de advertentie er op Facebook uit zag.
Pagina 2 geeft de campagne resultaten weer.
Pagina 3 bevat de demografische gegevens van de doelgroep.
Pagina 4 is optioneel en bevat makelaarskantoorspecifieke gegevens.
De stappen voor het aanpassen van de pagina's vindt u hieronder:

Stap 1 : Klik op het tandwielsymbool rechts bovenin.

Stap 2: Kies voor het tabblad 'Slim Adverteren'.

Stap 3: Scrol helemaal naar beneden; kies bij 'Instellingen... rapportage' voor bewerken.

Stap 4: Een keuzescherm verschijnt; hier zijn de instellingen voor de verschillende rapportagepagina's aan te passen.

Algemene instellingen aanpassen:
U kunt hier kiezen voor een andere (of: geen) rapportage achtergrond.
De maximale grootte voor de afbeelding is 5 MB.
Deze afbeelding zal op elke rapportagepagina zichtbaar zijn.

Pagina 1: voorblad instellingen aanpassen:
Hier kunt u de titel bovenaan de voorbladpagina aanpassen.

Pagina 2: campagne resultaten

Hier kunt u de titel en subtitel van de 2e pagina aanpassen.

Pagina 3: campagne resultaten
Hier kunt u de titel en subtitel van de 3e pagina aanpassen.

Pagina 4: Makelaarspagina
Deze pagina kunt u (indien gewenst) activeren. Onderaan dit artikel staat een voorbeeld getoond van de makelaarspagina (met betrekking tot de plaats van de teksten en foto).
Indien u de pagina wilt activeren, vinkt u het hokje hiervoor aan. Daarna verschijnen onderstaande invulvelden.

Voorbeeld makelaars infopagina:

Stap 5: Instellingen opslaan.
Nadat alle instellingen gereed zijn, klikt u op 'opslaan' rechts onderin.
Via de optie 'Bekijk voorbeeld' is een voorbeeldrapportage te downloaden,  met daarin de nieuwe aanpassingen verwerkt.

Neem gerust even contact op via 015 202 30 32 indien hierover nog vragen zijn.