Wat is de klantenrapportage en waar vind ik deze?

De klantenrapportage wordt na afloop van een gedraaide campagne automatisch kosteloos voor u opgemaakt. U kunt dan per campagne de resultaten van betreffende campagne bekijken.

De rapportages vind je voor elke campagne terug via de optie 'Archief' onder het kopje 'Slim Adverteren' (op het dashboard) wanneer je bent ingelogd in de HelpMee account.

Klik via archief op de gewenste campagne ('bekijk').

Daarna kan er gekozen worden voor 'Download rapportage'. Een PDF bestand wordt gedownload; deze kan ook met de klant worden gedeeld.