Instellingen automatische campagnes aanpassen

Indien u de instellingen voor de automatische campagnes wilt aanpassen, doorloopt u de volgende stappen:

Stap 1: Ga naar het instellingen scherm voor Slim Adverteren, via het tandwiel-symbool en het tabblad 'Slim Adverteren'.

Stap 2: Scrol geheel naar beneden en controleer of de landingspagina (met gewenste URL) staat ingesteld.
Voor meer informatie over de landingspagina, zie: instellingen landingspagina aanpassen.

Stap 3: Scrol naar beneden tot 'Instellingen: event "digitale buurtmailing" (status: verkocht) en klik op 'bewerken'.

Stap 4: Kies bij de eerst gegeven optie voor 'Start automatische campagnes'. Het vinkje bij 'Activeer event en ontvang een mail...' moet hierbij nog aan staan.

Stap 5: Selecteer het gewenst budget. Voor dit bedrag zal er voor elke verkochte woning een campagne op Facebook verschijnen. Wij adviseren een bedrag van maximaal €30,- voor deze digitale buurmailing campagnes in verband met de kleine straal waarin de advertentie getoond wordt.

Stap 6: Indien de standaard tekst gewijzigd moet worden, kan dit via de instelling aan de rechterkant 'Wijzig de advertentie'. Houd hierbij rekening met de tekst tussen de haakjes {{}}. Deze tekst wordt automatisch ingeladen en betreft per verkochte woning het betreffende adres. Zonder de tekst tussen haakjes is deze automatische invulling niet mogelijk.

Stap 7: Indien u de ingestelde profiel(team)foto op het sjabloon wenst, kunt u kiezen voor 'Gebruik profielfoto'.

Stap 8: overige meldingen over e-mailnotificaties & concepten kunt u overslaan; deze hebben alleen betrekking op eventmailing, niet op automatische campagens.

Stap 9: Sla alle instellingen op via de 'Opslaan' button.