Content zelf goed- of afkeuren

De API-koppeling (een koppeling met uw eigen website) zorgt ervoor dat kenmerken en anekdotes van de woning, door de verkoper op hun eigen Diorama (HelpMee) pagina geplaatst, ook op uw makelaarswebsite worden getoond.

De content kan direct automatisch op uw website komen of er kan nog een tussentijdse controle plaatsvinden.

Indien u heeft gekozen voor het zelf controleren van content, kunt u de content via onderstaande wijze goed- of afkeuren.

Let op! Een API-koppeling is alleen mogelijk na aanvraag via ons. Neem contact op voor meer vragen hierover: 015-202 30 32.

Stap 1: Log in uw account in (via onze mails of via: https://www.helpmee.nl/dashboard/login).

Stap 2: Ga naar het kopje 'Aandacht vereist' en kies bij het blok 'Goed- of afkeuren' voor:
'Ga naar goed- of afkeuren'.

Stap 3: Onderstaand scherm opent zich. Klik op het blok waar een geel icoon bij staat; dit gele icoontje met cijfer houdt het aantal controles in dat moet worden uitgevoerd. in onderstaand voorbeeld gaat het om 2 anekdotes.
NB: alleen toegevoegde anekdotes en kenmerken kunnen op uw website komen.

Stap 4: Keur de content al dan niet goed, door het groene vinkje aan de klikken of op het kruisjessymbool te klikken. Na goedkeuring zal de content op uw website worden getoond. Wanneer u de content niet op uw website wenst, kan deze via het kruisje worden weg geklikt.
De verkoper krijgt hier uiteraard geen melding van en de content blijft wel op de Diorama pagina staan, maar wordt niet op uw website getoond.