Content zelf goed- of afkeuren

De API-koppeling zorgt ervoor dat kenmerken en anekdotes van de woning, door de verkoper op hun eigen HelpMee pagina geplaatst, ook op uw makelaarswebsite worden getoond.

De content kan direct automatisch op uw website komen of er kan nog een tussentijdse controle plaatsvinden.

Indien u heeft gekozen voor het zelf controleren van content, kun je de content via onderstaande wijze goed- of afkeuren.

Stap 1: Log in de HelpMee account in

Stap 2: Ga naar het kopje 'Aandacht vereist' en kies bij 'Goed- of afkeuren' voor 'Ga naar goed- of afkeuren'.

Stap 3: Onderstaand scherm opent zich. Klik op het blok waar een geel icoon bij staat; dit gele icoontje met cijfer houdt het aantal controles in dat moet worden uitgevoerd. in onderstaand voorbeeld gaat het om 2 anekdotes.

Stap 4: Keur de content al dan niet goed, door het groene vinkje aan de kllikken of op het kruisjessymbool te klikken. Het goedkeuren van kenmerken werkt op eenzelfde wijze.