Vrienden/kennissen uitnodigen voor promotie

Via onderstaande stappen kunt u vrienden/kennissen gemakkelijk uitnodigen om mee te helpen met de promotie van uw woning. Zie kunnen via verschillende social media kanalen de HelpMee pagina delen.

Stap 1: Na inloggen in uw account, klikt u op het tabblad 'Promotie', bovenin uw scherm.

Stap 2: U kunt vrienden/kennissen op verschillende wijze uitnodigen:

Wanneer u kiest voor uitnodigen via e-mail, zie dan de uitleg bij stap 3.
Indien u de link direct op uw eigen social media kanalen wilt delen, zie dan uitleg stap 4.
Wanneer u de link wilt kopiëren om op andere wijze onder de aandacht te brengen, zie uitleg stap 5.

Stap 3: Vrienden/kennissen uitnodigen via e-mail.
U kunt personen uitnodigen door hun naam + e-mailadres in te vullen in de daarvoor bestemde balkjes.
Wanneer u meerdere vrienden tegelijkertijd wilt uitnodigen kunt u kiezen voor 'persoon toevoegen' (groen gearceerd). Wanneer u slechts 1 persoon tegelijkertijd wilt uitnodigen, kiest u voor het 'kruisje' (rood gearceerd).

Stap 4: HelpMee delen via social media.
Via de optie 'Ga naar social media' kunnen bepaalde ingevulde gegevens worden gedeeld op social media kanalen, zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en WhatsApp.

Ga naar het specifieke bericht dat u wilt delen, scrol eroverheen en kies voor het juiste social media symbool.

Stap 5:
Klik op 'Ga naar 'delen op eigen website'' voor het kopiëren van de HelpMee link.