Hoe pas ik een advertentie tussentijds aan?

Helaas is er nog geen optie voor het tussentijds aanpassen van een advertentie. Daarom adviseren we om de advertentie stop te zetten, indien er een fout in de tekst wordt geconstateerd en de campagne inmiddels al live staat, om vervolgens een nieuwe campagne te starten. Let op: een klein campagnebedrag van de stopgezette advertentie wordt van het saldo afgehaald, afhankelijk van de tijd dat de advertentie reeds live heeft gestaan. Het resterende campagnebedrag wordt na 1 werkdag teruggestort op de account.

Zie voor meer informatie over het inzien van het transactie overzicht ook de uitleg onderaan artikel:
Waar kan ik saldo uploaden?

Het stopzetten van de advertentie
- Het stopzetten kan via menu 'Momenteel actief'

- Vervolgens staat/staan in het geopende lijstje de actieve campagne(s)
- Klik betreffende campagne aan en kies 'bekijk'

- Onder het campagne overzicht staat de optie 'Stop campagne'. Stop de campagne door hierop te klikken.

- Een nieuwe campagne kan worden gestart via de stappen voor het maken van betreffende campagnesoort: Slim Adverteren (alle stappen)