HelpMee pagina bekijken

Om te zien welke klanten er al gebruik maken van een HelpMee pagina doet u als volgt:

1. Na inloggen in de HelpMee account gaat u naar het kopje 'Verkoop/verhuur'.
  2. Kies vervolgens voor 'Uitgenodigd/actief'.
  3. Indien meerdere verkopers hun HelpMee pagina al geactiveerd hebben, verschijnen nu verschillende woningen in een lijst. In ons voorbeeld is dat 'Burgwal 8-p'. Klik op 'bekijk' van één van de adressen waarvan u de promotiepagina wilt bekijken.
  4. Klik vervolgens op 'Bekijk de promotie voor [adres woning]'. Hierna komt u op de HelpMee pagina van het betreffende adres uit. Let wel op! De pagina is actief; wanneer u iets toevoegt, krijgt de verkoper daar een melding van.
  5. Een tussenscherm verschijnt. Klik op 'Het verhaal van: [adres]' om de HelpMee pagina te bekijken. Dit is de HelpMee pagina zoals de verkoper deze link kan delen met anderen. De verkoper zelf heeft een andere HelpMee omgeving om alle gegevens aan toe te voegen.