HelpMee pagina bekijken

Om te zien welke klanten er al gebruik maken van een HelpMee pagina doet u als volgt:

1. Na inloggen in de HelpMee account gaat u naar het kopje 'Verkoop/verhuur'.
  2. Kies vervolgens voor 'Uitgenodigd/actief'.
  3. Indien meerdere verkopers hun HelpMee pagina al geactiveerd hebben, verschijnen nu verschillende woningen in een lijst. In ons voorbeeld is dat 'Burgwal 8-p'. Klik op 'bekijk' van één van de adressen waarvan u de promotiepagina wilt bekijken.
  4. Klik vervolgens op 'Bekijk de promotie voor [adres woning]'. Hierna komt u op de HelpMee pagina van het betreffende adres uit. Let wel op! De pagina is actief; wanneer u iets toevoegt, krijgt de verkoper daar een melding van.