E-mailfrequentie aanpassen

Voor het aanpassen van de e-mailfrequentie volgt u na inloggen in de account de volgende stappen:

1. Klik op het tandwielsymbool rechts bovenaan het scherm. Je komt bij 'Mijn gegevens' uit.
  2. Scrol naar beneden, naar het 'Notificaties' overzicht:
  3. Klik op 'Bewerken' en pas de frequentie aan door verschillende dagen aan of juist uit te vinken.
    E-mail frequentie statistieken kan worden ingesteld op wekelijks, maandelijks of per kwartaal. Indien geen meldingen gewenst zijn kunnen alle opties worden uitgevinkt of op 'geen' worden gezet.
    Let op: e-mail frequentie adverteren digest heeft alleen betrekking op onze module 'Slim Adverteren'. Zie ook: meer informatie Slim Adverteren