FB koppelingsverzoek goedgekeurd?

Indien één van onderstaande stappen wordt vergeten kan er niet met adverteren worden gestart.
Indien een verkeerd pagina-ID wordt overgenomen, wordt de advertentie uit naam van de verkeerde makelaardij geplaatst.
Let daarom goed op of alle gegevens kloppen.

Stap 1:

Controleer of het verzoek is goedgekeurd, door bij pagina's (links in het menu) te zoeken op betreffende makelaardij.

Indien 'Verzoek in behandeling' onder de opgezochte makelaardijpagina verschijnt is het verzoek nog niet goedgekeurd.
Loop telefonisch even de volgende stappen door: uitleg makelaar FB koppeling goedkeuren.
Indien het verzoek is goedgekeurd, staat het als volgt in de Business Manager:

Stap 2:
Voeg de "persoon" 'PHP App - API user' toe, via 'mensen toevoegen'/add people.

Onderstaande melding zou nu bij 'Personen' moeten staan:

Stap 3:
Kopieer het pagina-ID en plak dit in de Admin:
copy:

Paste:

Stap 4:

Zet bij 'Opslag percentage' altijd 33, tenzij anders doorgegeven door Lex/sales.
Garantiemakelaars opslagpercentage is sws standaard '0'.
Let op: met de nieuwe propositie mag dit op "0" worden gezet, tenzij het een briefing oude stijl is of indien anders doorgegeven door Lex/sales.

Vergeet niet op 'Opslaan' links bovenaan te klikken!

Alle gegevens zouden nu goed in de Admin moeten staan.