Waar kan ik saldo uploaden?

- Nadat u bent ingelogd in de HelpMee account gaat u naar het tandwielsymbool rechts bovenin.

- Vervolgens kiest u voor het tabblad 'Finance'.

- Het saldo overzicht wordt geopend.
Zie het keuzemenu in het blok 'Saldo toevoegen' links voor de in te laden bedragen.
Klik op 'Saldo toevoegen' indien u de juiste keuze heeft gemaakt.

- Indien u een overzicht van alle gemaakte Slim Adverteren transacties wilt, kiest u onder het kopje 'Saldo overzicht' voor 'Download het transactieoverzicht in CSV-formaat' (in onderstaand voorbeeld groen omrand).

- Het transactie overzicht toont alle gestarte advertenties (ook de eerder gestopte campagnes) evenals alle saldo uploads. Advertenties komen pas in het overzicht te staan nadat deze (al dan niet via handmatig ingrijpen) voltooid zijn.

Mocht u hierover een vraag hebben, neem dan gerust even contact met ons op (015 202 30 32).