Uitleg: 'mogelijk verkocht/verhuurd'

Omdat wij aan uw CRM-systeem zijn gekoppeld krijgen we op basis van de activiteit in de koppeling veel informatie binnen. Indien er voor bepaalde panden weinig activiteit wordt gemeten, krijgt betreffend pand de status 'mogelijk verkocht/verhuurd'. Via het blok 'Mogelijk verkocht/verhuurd' kunt u aangeven of panden daadwerkelijk zijn verkocht/verhuurd. Dit werkt als volgt:

Stap 1:  Wanneer u ingelogd bent in de HelpMee account klikt u aan de linkerkant het kopje 'Aandacht vereist'.

Stap 2: U ziet daar onder andere het blok 'Mogelijk verkocht'. In ons voorbeeld staan er 2 object en die aandacht vereisen.

Stap 3: Klik op 'Objecten onder aandacht vereist', zoals in bovenstaand voorbeeld groen gemarkeerd staat.

Stap 4: U komt nu in het 'Verkocht/verhuurd?' overzicht uit, waar alle aandacht vereisende panden te vinden zijn.

Stap 5: Klik op 'bekijk'; de betreffende objectinformatie wordt weergegeven.

Stap 6: Klik bovenin op 'Afmelden'; een nieuw keuzemenu wordt getoond:

- 1 Kies voor 'Niets, in de markt houden' indien de woning nog in verkoop is.

- 2 Kies voor 'Sluiten, woning van de markt' indien dit het geval is.
Let op: deze actie is onomkeerbaar.

- 3 Kies voor 'Sluiten, bewoner wil stoppen' indien de verkoper heeft aangegeven geen HelpMee pagina te willen. Let op: deze actie is onomkeerbaar.

- 4 Kies voor 'Sluiten, woning is verkocht/verhuurd indien dit het geval is.
Let op: deze actie is onomkeerbaar. Wij adviseren om alleen voor deze optie te kiezen wanneer de verkoop rond is.

- 5 Kies 'Niets, selectie ongedaan maken' indien u uit het keuzemenu wilt gaan.

Let op: bij de opties 2 t/m 4 wordt ook een e-mail naar de verkoper verzonden.
Indien de woning verkocht is, betreft het een felicitatie e-mail.

Is een verkoper nog niet uitgenodigd voor HelpMee en blijkt de woning reeds verkocht?
Dan staat ook de optie 'Archiveren' in het menu. Archiveren is de enige optie die kan worden teruggedraaid.