Uitleg: kopers/huurders uitnodigen voor KMH Wonen

Voor het uitnodigen van kopers/huurders voor KMH Wonen is het van belang dat wij alle klantgegevens binnen hebben. Veelal worden gegevens vanuit de koppeling overgenomen, maar het verschilt per CRM-systeem of de klantgegevens bij ons bekend zijn. Door middel van de 'Aandacht vereist'-mails wordt u op de hoogte gesteld van het feit dat bepaalde gegevens ontbreken.

Gegevens compleet maken
Stap 1: Wanneer u ingelogd bent in de HelpMee account klikt u aan de linkerkant het kopje 'Aandacht vereist'.

Stap 2: U ziet daar onder andere het blok 'Kopers/huurders uitnodigen'. In ons voorbeeld staan er 2 object en die aandacht vereisen.

Stap 3: Klik op 'Kopers/huurders uitnodigen', zoals in bovenstaand voorbeeld groen gemarkeerd staat.

Stap 4: U komt nu in het 'Compleet maken' overzicht uit, van de 'Koop/huur' module, waar alle aandacht vereisende panden te vinden zijn. In het geel staat het aandachtspunt vermeld.

Stap 5:
 Klik op de knop 'bekijk' bij de getoonde panden om gegevens in te voeren.
Wilt u de betreffende klant om bepaalde redenen niet uitnodigen voor KijkMijnHuis Wonen? Scroll dan naar beneden en lees na stap 7 hoe u het pand kunt 'archiveren' i.p.v. gegevens completeren.

Stap 6: U kunt de klantgegevens toevoegen door bij 'Klantgegevens' op 'bewerken' te klikken en de ontbrekende gegevens in te voeren.

Let op: alleen indien alle klantgegevens zijn ingevoerd kan een koper voor KMH Wonen worden uitgenodigd. Indien u geen voornaam wilt gebruiken volstaat een voorletter.
Wilt u een tweede verkoper/verhuurder voor KMH Wonen uitnodigen? Klik dan na 'bewerken' op 'klant toevoegen' en vul ook deze klantgegevens in.

Stap 7:
 Indien de klantgegevens compleet zijn gaat, wordt de betreffende klant uitgenodigd voor KMH Wonen.

KMH Wonen voor een bepaalde koper/huurder niet gewenst?
Wilt u voor een bepaalde verkochte woning geen klantgegevens invoeren, omdat betreffende klant bijvoorbeeld niet met KMH Wonen aan de slag wil/kan gaan? Zie dan onderstaande uitleg:

- Kies bij stap 5 voor de betreffende woning en kies bovenin voor 'Afmelden'

- Het onderstaande menu verschijnt op uw scherm:

- kies voor 'Archiveren'; de woning is nu gearchiveerd en verdwijnt ook uit de 'Aandacht vereist'-lijst.

Heeft u nog vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op via 015 202 30 32.