Wachtwoord instellen/wijzigen

Wanneer u voor het eerst inlogt in HelpMee (via de toegestuurde link) kunt u de volgende stappen volgen om een wachtwoord in te stellen.

Stap 1: Ga naar het 'poppetjessymbool' () rechts bovenin het scherm.

Stap 2: Klik hierop en scroll naar beneden; daar ziet u de optie voor 'Wachtwoord wijzigen'.

Stap 3: Klik op 'bewerken' en maak een nieuw wachtwoord aan.
Vergeet daarbij de herhaling van het nieuwe wachtwoord niet.
Klik op 'opslaan' om het nieuwe wachtwoord in te stellen.

Voor het wijzigen van een wachtwoord doorloopt u dezelfde stappen; houd er echter rekening mee dat uw oude wachtwoord moet worden ingevoerd om een nieuw wachtwoord te kunnen instellen.

Wilt u een bestaand wachtwoord wijzigen, maar bent u uw wachtwoord vergeten? Klik dan op 'wachtwoord vergeten' in het getoonde menu en vul de inlognaam (het e-mailadres waarmee u geregistreerd staat) in. Doorloop daarna de instructies die u per e-mail van ons ontvangt.