Wat houden de verschillende instellingen in?

Na inloggen in HelpMee vindt u rechtsbovenin het 'tandwiel' symbool.
Wanneer u hierop klikt, openen zich verschillende tabbladen, zoals in onderstaand voorbeeld getoond.

Wat kan ik bij deze verschillende tabbladen instellen?

Profiel
Onder het tabblad 'Profiel' kunt u verschillende algemene instellingen zoals kantoornaam, -adres en -contactgegevens invoeren en/of bewerken. Daarnaast kunnen ook het logo en huisstijlkleuren hier worden ingesteld/aangepast.

- De HelpMee pagina's voor verkopers krijgen de huisstijlkleuren van de makelaardij. Houd er rekening mee dat de ingevoerde kleur aan de linkerkant als hoofdkleur wordt gebruikt, rechts wordt voor de accenten gebruikt.

E-mail
De uitnodigingsmailtje die verzonden worden naar kopers en verkopers krijgen de handtekening die onder het kopje 'E-mail' staat ingesteld. U kunt de handtekening uiteraard aanpassen door op 'bewerken' te klikken.

Contacten
Onder dit kopje vindt u alle medewerkers die een HelpMee account hebben.
Een nieuwe medewerker kan worden toegevoegd via de optie rechts bovenin.

Houd er rekening mee dat elk contact een verschillend e-mailadres moet hebben, omdat het e-mailadres functioneert als inlognaam. Twee verschillende medewerkers kunnen dus niet hetzelfde info-adres gebruiken als inlognaam. Uiteraard kan er wel een account worden aangemaakt waarvan u de gegevens (inlognaam + aangemaakt wachtwoord) met meerdere medewerkers op kantoor deelt.

Koppelingen
Voor het binnenhalen van gegevens en het tonen van content op de HelpMee websites of uw eigen makelaarswebsite maken wij gebruik van verschillende koppelingen. Zie voor meer uitleg over de YouTube of API-koppeling de betreffende artikelen hierover in onze helpdesk:
Artikelen uitleg YouTube koppeling
Artikelen uitleg API-koppeling

De kopjes 'Slim Adverteren' en 'Finance' zijn bedoeld voor onze andere module, het Slim Adverteren.
Zie voor meer informatie hierover ook onze website voor het Slim Adverteren.