Instellingen eventmailing aanpassen

Na inloggen via de Admin kunnen de instellingen voor de event mailing worden aangepast, via de onderstaande stappen.

Als voorbeeld gebruiken we hier de 'digitale buurtmailing'.
Uiteraard werkt het instellen van de eventmailing voor elk ander event op eenzelfde wijze.

Stap 1: Ga naar het tandwiel rechts bovenin ZD_tandwiel.jpg

Stap 2: Scroll door het venster en kies het gewenste event en klik op 'bewerken' (onderaan).

Als onderstaande melding niet in het nieuw geopende scherm verschijnt, ga dan naar stap 5.
Indien onderstaande melding verschijnt, kies dan voor 'Annuleren' en volg de stappen 3 & 4.

Stap 3: Stel een landingspagina in volgens de uitleg in artikel: 'Landingspagina instellen'
Vervolg hierna onderstaande stappen.

Stap 4: Ga terug naar de 'Instellingen event "digitale buurtmailing" (status verkocht) en kies wederom voor 'bewerken'.

Stap 5: Een scherm zoals onderstaand opent zich.
Wilt u de campagnes automatiseren? Ga dan verder met stap 7.
Kies anders 'Start handmatige campagnes'. Zo ontvangt u een e-mail bij elk verkocht pand met een link naar de conceptcampagne. Vervolgens hoeft u alleen op 'Start campagne' te klikken indien u de advertenties live wilt zetten.
Uuiteraard zetten wij niets automatisch online, indien u kiest voor 'handmatige campagnes'.

Stap 6: Eventmailing instellingen aanpassen:
- Stel een budget in. Indien hierbij advies benodigd is, neem dan gerust contact met ons op.
Voor de Digitale Buurtmailing adviseren wij een bedrag van maximaal €30,- i.v.m. de kleine straal.
Voor promotiecampagnes 'Nieuw in aanbod' adviseren we een bedrag van minimaal €25,- i.v.m. de optimalisatie van de meetpixel (gerichte targeting).
- Geef aan hoeveel dagen u het concept wilt bewaren.
- De e-mailnotificatie moet aangevinkt zijn wanneer u snelle toegang tot de conceptcampagne wilt.
- Een profielfoto kan op het 'verkocht' sjabloon worden getoond. Indien die niet wenselijk is, kan deze optie worden uitgevinkt. Sla de instellingen op; eventmails worden vanaf nu verstuurd.

Stap 7: Alleen voor het automatiseren van campagnes: Kies voor 'Start automatische campagnes' indien u nog efficiënter naamsbekendheid wilt genereren: zonder verdere acties zullen per verkocht object in een kleine straal rondom de woning automatische digitale buurtmailings worden gestart.
- Stel een budget in. Indien hierbij advies benodigd is, neem dan gerust contact met ons op.
Voor de Digitale Buurtmailing adviseren wij een bedrag van maximaal €30,- i.v.m. de kleine straal.
Voor promotiecampagnes 'Nieuw in aanbod' adviseren we een bedrag van minimaal €25,- i.v.m. de optimalisatie van de meetpixel (gerichte targeting).
- Geef aan hoeveel dagen u het concept wilt bewaren.
- De e-mailnotificatie moet aangevinkt zijn wanneer u snelle toegang tot de conceptcampagne wilt.
- Een profielfoto kan op het 'verkocht' sjabloon worden getoond. Indien die niet wenselijk is, kan deze optie worden uitgevinkt. Sla de instellingen op; campagnes worden vanaf nu automatisch gestart.

Heeft u hierover vragen? Neem dan gerust contact met ons op via: 015 - 202 30 32.