Hoe maak ik een bedrijfspagina aan?

Via het Slim Adverteren kunnen advertenties worden opgemaakt. Om ervoor te zorgen dat de advertentie vervolgens uit naam van uw makelaardij geplaatst wordt op Facebook, is er een koppeling nodig tussen de Facebookpagina van KijkMijnHuis en uw makelaardij. Wanneer u aan de slag wilt gaan met Slim Adverteren, zal er dus eerst een bedrijfspagina voor uw makelaardij aangemaakt moeten worden, indien deze nog niet bestaat.

Onderstaand vindt u de stappen voor het aanmaken van een bedrijfspagina.
- Stap 1: Klik in Facebook op het pijltje, rechts boven in en kies voor 'Pagina maken'.

- Stap 2: Kies vervolgens voor het juiste paginatype: 'Bedrijf, organisatie of instelling'.

- Stap 3: Kies daarna de juiste categorie ('Bedrijf' is in dit geval het meest passend, aangezien 'vastgoed' hier niet bij staat) en vul de naam van de makelaardij bij 'Bedrijfsnaam' in en klik op 'Aan de slag'.

- Stap 4: De aangemaakte pagina komt er daarna vergelijkbaar met onderstaande afbeelding uit te zien:

- Stap 5: Zorg dat de pagina een goede profielfoto bevat (een teamfoto of makelaardij logo).
Deze profielfoto zal evenals de bedrijfspaginanaam boven de advertenties worden getoond welke via Slim Adverteren worden aangemaakt.

- Stap 6: Om ook een groter bereik op Facebook te verkrijgen, is het van belang de tips op te volgen die op de pagina staan weergegeven.