Advies - Hoe voeg ik een advies toe aan mijn checklist of planning?

Stap 1:

Klik in de menubalk op "Advies":

U komt nu uit op de Adviespagina. Wanneer u naar beneden scrolt treft u een reeks artikelen in diverse categorieën aan die gemak bieden bij uw verhuizing.

Wij nemen hier als voorbeeld  ‘’Administratie: Opzeggen en omzetten’’, klik bij het artikel op ''Lees verder'':

Stap 2:

Scroll naar beneden in het artikel totdat u uitkomt bij ‘’Items voor in de planning’’ en klik op ‘’Toevoegen’’.

Stap 3:

Er verschijnen nu 2 mogelijkheden, u kunt het artikel nu toevoegen aan uw Checklist of Planning:

Checklistom het artikel toe te voegen aan uw checklist, klik op ‘’Voeg toe aan checklist’’

Planning om het artikel toe te voegen aan uw planning, klik op ‘’Bevestig’’