Mijn profiel - Hoe kan ik mij afmelden?

Stap 1:

Log via deze link in in met uw gebruikersnaam en wachtwoord: https://mijn.kijkmijnhuis.nl/app/my-profile. Wanneer u op deze link klikt, komt u gelijk in "Mijn profiel"  terecht.

Ga naar “Mijn profiel” op het KMH Wonen platform. Deze pagina vind u onder het gebruikers icoon rechts in de menu balk. Wanneer u uw muis op het icoon plaatst, verschijnt er een submenu. In dit menu kiest u voor de tweede optie: “Mijn profiel”.

Stap 2:

Onderaan de pagina vind u het blok: “Account of adres verwijderen”. U heeft de mogelijkheid om uzelf alleen voor dit adres af te melden of om het gehele KMH wonen account te verwijderen. Kies één van onderstaande knoppen om de gewenste actie te voltooien.

Heeft u problemen met afmelden? Stuur ons een e-mail naar service@kijkmijnhuis.nl en vermeld daarbij als onderwerp ‘’Afmelden KMH Wonen’’.

Let op dat u ons e-mailt vanaf het e-mailadres waarop uw account bij ons geregistreerd staat, anders kunnen wij uw account helaas niet terugvinden in onze administratie. U kunt uiteraard ook het woonadres aan ons doorgeven waarvoor u een KMH Wonen account heeft.