Inspiratie - Hoe vraag ik een brochure of flyer aan?

Hieronder vindt u stap voor stap uitgelegd hoe u brochures of flyers aan kunt vragen.

Stap 1:

Ga als u nog niet ingelogd bent naar https://mijn.kijkmijnhuis.nl/app/inspiratie om in te loggen. U komt uit bij de inspiratiepagina. Als u al wel ingelogd bent gaat u in de menubalk naar Inspiratie.

Stap 2:

U bevindt zich nu op de gratis inspiratiepagina. Hier kunt u een gratis inspiratiepakket, gerelateerd aan uw persoonlijke wensen, samenstellen.

Stap 3:

Klik de brochure aan die u wilt ontvangen en geef aan op welk adres u dit bezorgd wilt hebben. Met de knop "Bevestig" wordt de brochure aanvraag doorgezet naar de betreffende leverancier.