Mijn profiel - Hoe kan ik uitloggen?

Log in via deze link met uw gebruikersnaam en wachtwoord: https://mijn.kijkmijnhuis.nl/app/my-profile. Wanneer u op deze link klikt, komt u gelijk in mijn profiel terecht.

Bent u al ingelogd? Ga naar “Mijn profiel” op het KMH Wonen platform. Deze pagina vind u onder het gebruikers icoon rechts in de menubalk. Wanneer u uw muis op het icoon plaatst, verschijnt er een submenu. In dit menu kiest u voor de vijfde optie: “Uitloggen”.

U bent nu uitgelogd.