Mijn profiel - Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Stap 1:

Bent u ingelogd met uw e-mailadres en uw wachtwoord vergeten? Op de startpagina van onze website kunt u een nieuw wachtwoord bij ons opvragen.

Klik op "Wachtwoord vergeten".

Stap 2:

U krijgt per e-mail een link waarbij u een nieuw wachtwoord kunt kiezen.

Let op dat u het e-mailadres invult waarmee u bij ons geregistreerd staat. Bent u vergeten met welk e-mailadres u zich aangemeld heeft? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de website, stuur een e-mail naar service@kijkmijnhuis.nl of bel ons op 015 - 202 303 2 .

Vermeld hierbij op welk adres het KMH Wonen account geregistreerd staat.