Mijn profiel - Hoe wijzig ik mijn e-mail instellingen?

Stap 1:

Log via deze link in in met uw gebruikersnaam en wachtwoord: https://mijn.kijkmijnhuis.nl/app/my-profile. Wanneer u op deze link klikt, komt u gelijk in "Mijn profiel"  terecht.

Indien u al ingelogd bent op KMH Wonen: ga naar “Mijn profiel” op het KMH Wonen platform. Deze pagina vind u onder het gebruikers icoon rechts in de menu balk. Wanneer u uw muis op het icoon plaatst, verschijnt er een submenu. In dit menu kiest u voor de tweede optie: “Mijn profiel”.

Stap 2:

Scroll nu naar beneden, u ziet links onderaan de pagina E-mailinstellingen staan. Klik op het tandwiel, de optie ''Bewerk instellingen'' verschijnt nu, klik hierop.

Stap 3:

Wijzig de instellingen naar uw keuze en klik op ‘’Bevestig’’, uw E-mail instellingen zijn nu aangepast.