Mijn profiel - Hoe wijzig ik mijn e-mailadres?

Stap 1:

Log via deze link in met uw gebruikersnaam en wachtwoord: https://mijn.kijkmijnhuis.nl/app/my-profile. Wanneer u op deze link klikt, komt u gelijk in "Mijn profiel"  terecht.

Indien u al ingelogd bent op KMH Wonen: ga naar “Mijn profiel” op het KMH Wonen platform. Deze pagina vind u onder het gebruikers icoon rechts in de menu balk. Wanneer u uw muis op het icoon plaatst, verschijnt er een submenu. In dit menu kiest u voor de tweede optie: “Mijn profiel”.

Stap 2:

Scroll naar Login gegevens en klik op het tandwiel in de rechter bovenhoek en klik op ''Bewerk instellingen''.

Stap 3:

U kunt nu uw e-mailadres aanpassen, klik daarna op "Opslaan". Uw e-mailadres is nu gewijzigd.